Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan hier het contactformulier in.

Blijf Sterk in je Werk is bedoeld voor zorg- en welzijnsmedewerkers in Noord-Brabant.

Kijk goed of een workshop online of fysiek plaatsvindt. De online workshops kun je volgen vanuit je eigen werkplek of huis. Het enige dat je nodig hebt is een pc of laptop met een werkende internet-verbinding en geluid. De meeste trainingen vinden plaats via Zoom. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je van ons een bevestigingsmail. Een aantal dagen voor de training ontvang je van ons de Zoom link. Klik op het moment dat de training start op de link, en je komt vanzelf in de training. 

De locatie voor de fysieke workshops staat genoemd onderaan de omschrijving. Een week voor de workshop ontvang je nadere informatie, ook over de locatie.

Zorg ervoor dat je een goed werkende internetverbinding hebt en dat het geluid van je laptop of pc het goed doet. Zet jezelf meteen op mute zodra je een workshop binnenkomt. Dit voorkomt dat iedereen door elkaar gaat praten. Gaat het beeld wat schokkerig? Zet dan je eigen camera uit. Dit helpt vaak voor een betere internetverbinding.

Deelname aan de workshops is gratis. Blijf Sterk in je Werk is een initiatief van Transvorm (www.transvorm.org).

Mocht je als organisatie onze workshops onder de aandacht willen brengen bij de medewerkers, dan kun je gebruikmaken van de toolkit.

Nee, je hoeft je niet opnieuw aan te melden. Neem hiervoor contact op met het via info@blijfsterkinjewerk.nl of bel 030 – 275 96 23.

Neem hiervoor contact op met het via info@blijfsterkinjewerk.nl of bel 030 – 275 96 23.

Kun je toch  niet aanwezig zijn bij de door jou gekozen workshop, meld je dan zo snel mogelijk af via info@blijfsterkinjewerk.nl. Dan is jouw plek weer beschikbaar voor iemand anders.

Heb je je al aangemeld voor een of meerdere workshop en wil je je later nogmaals aanmelden voor een andere workshop? Het is het niet mogelijk om dit via een nieuwe registratie te doen met hetzelfde mailadres. Je kunt via de bevestigingsmail van je vorige workshopkeuze jouw registratie wijzigen via de button ‘registratie wijzigen’ en andere workshops aanvinken.

Staat jouw vraag en/of antwoord er niet tussen?