Programma September 2024

Hieronder vind je het volledige programma voor de maand september.

kracht door creatie: jouw persoonlijke inspiratie collage

16 september 14.00-16.30 uur (fysiek)

Een creatief moment voor jezelf, waarbij je uit je hoofd en in je gevoel komt! Dat biedt deze workshop waarin je een persoonlijke inspiratie collage maakt. Deze laat precies zien waar jouw hart sneller van gaat kloppen, in je werk en/of je privé leven.

Programma
Met afbeeldingen en teksten uit tijdschriften maak je, na een motiverende inleiding, jouw collage. Wat komt daarop te staan? Jij bepaalt! Wat jou energie geeft, inspireert, waar je naar verlangt… het is niet te bedenken, je wordt echt uitgenodigd om je gevoel te volgen. Het maken zelf is een leuke bezigheid; je gaat knippen, scheuren en plakken totdat het beeld naar je zin is. Je kunt er ook bij tekenen of schrijven; er is alle vrijheid om je creativiteit te volgen. Daarbij geldt: het gaat niet om ‘mooi’ maar om dat wat klopt voor jou.

Resultaat
Een persoonlijke collage die je als een richtingwijzer kunt zien. Waar wil je meer of juist minder van in je werk en/of privéleven? Aan de hand van het ontstane beeld kun je een voornemen voor jezelf formuleren. Behalve dat, gun je jezelf hiermee creatieve me-time. Je gaat naar huis met een visuele herinnering van je verlangens, zodat je onbewust aangezet kunt worden tot daarbij horende acties. Sowieso heb je een mooie collage om naar te kijken!

Locatie
Komaen
Oirschot

Neeltje Scheepers

Neeltje Scheepers brengt als kunstzinnig coach mensen in contact met hun gevoel, met dat deel waar antwoorden zijn die het hoofd niet altijd kan bedenken. Zij zet kunstzinnige technieken in als een middel voor zelfkennis, persoonlijke groei en voor ontspanning. Zij werkt veelal 1 op 1 en geeft ook creatieve en kunstzinnige groepsworkshops. Daarnaast werkt zij als communicatieadviseur.

geef jezelf een loopbaancoach cadeau!

Werk je in zorg en welzijn? Heb je vragen over je loopbaan over je doorgroeimogelijkheden, werkplezier of werk-privébalans? Wil je weten wat je daarvoor nodig hebt? Schakel dan een gratis (loopbaan)coach in van Sterk in je werk. Bekijk de website voor meer informatie: https://www.sterkinjewerk.nl/