Programma september 2023

Hieronder vind je het volledige programma voor de maand september.

online vijfdaagse voor meer werkgeluk

maandag 25 - vrijdag 29 september 2023

Wil jij verkennen hoe jij je werkgeluk kunt verhogen? Speciaal voor zorg- en welzijnsprofessionals. Gewoon online, vanuit huis en op tijden die jou uitkomen? Dat kan! Met onderwerpen die JIJ belangrijk vindt. Kort en krachtig in de week van het werkgeluk.

Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 september 2023 kunnen zorg- en welzijnsprofessionals gratis deelnemen aan de online vijfdaagse zorg voor je loopbaan. Met deze vijfdaagse ontdek je hoe je sterk in je werk blijft en hoe je je energie in balans houdt. Deze vijfdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf, het persoonlijke loopbaantraject voor zorg en welzijn. Al bijna 50.000 (potentiële) medewerkers hebben gebruik gemaakt van dit gratis loopbaantraject.

Meld je aan

geef jezelf een loopbaancoach cadeau!

Werk je in zorg en welzijn? Heb je vragen over je loopbaan over je doorgroeimogelijkheden, werkplezier of werk-privébalans? Wil je weten wat je daarvoor nodig hebt? Schakel dan een gratis (loopbaan)coach in van Sterk in je werk. Bekijk de website voor meer informatie: https://www.sterkinjewerk.nl/