Programma November 2024

Hieronder vind je het volledige programma voor de maand november.

Overgang en werk

1november 9.30 - 11.30 uur (fysiek)

Steeds meer vrouwen geven aan dat zij behoefte hebben om ‘de overgang’ bespreekbaar te maken met collega’s en leidinggevende. Ondersteuning en begrip maken klachten al draaglijker. Deze workshop wordt dan ook een informatieve en informele bijeenkomst, waarin we veel met elkaar kunnen bespreken en delen in een veilige setting.

In deze interactieve workshop kom je meer te weten over de overgang in relatie tot je werk. Om te kunnen begrijpen wat de overgang is, wordt er informatie gedeeld over de overgang.
Je krijgt antwoord op vragen als:
– Wat gebeurt er in het lichaam van een vrouw?
– Aan welke klachten kun je de overgang herkennen?
– Wat zijn de effecten van de overgang op het werkende leven van de vrouw?
– Op welke manier bespreek je het op je werk?

Om vervolgens inzicht te krijgen aan welke knoppen jij kunt draaien om weer grip te krijgen en ook te genieten van deze levensfase.

In deze workshop slaan we een brug van zwoegen en ploegen naar veerkracht en vitaliteit!

Locatie
Wijkcentrum Heyhoef
Tilburg

Ellen van Aard

In haar werk als HR-adviseur/adviseur duurzame inzetbaarheid zag ze steeds meer vrouwen in de leeftijdscategorie 35-55 jaar worstelen. Vrouwen bleven ziek thuis, functioneerden minder goed of kozen een baan die minder belastend was en vaak voor minder uren. Wat zonde van al dat talent dacht ze telkens. Tot ze de relatie begon te zien met de overgang. Ze heeft zich hier verder in gespecialiseerd en is met een collega Overgang in Werk gestart. Elke vrouw, ook in deze levensfase, verdient een veerkrachtig en vitaal werkend leven!

geef jezelf een loopbaancoach cadeau!

Werk je in zorg en welzijn? Heb je vragen over je loopbaan over je doorgroeimogelijkheden, werkplezier of werk-privébalans? Wil je weten wat je daarvoor nodig hebt? Schakel dan een gratis (loopbaan)coach in van Sterk in je werk. Bekijk de website voor meer informatie: https://www.sterkinjewerk.nl/