Programma Oktober 2024

Hieronder vind je het volledige programma voor de maand oktober.

Teken je toekomst

2 oktober 13.30 - 16.00 uur (fysiek)

Teken je toekomst verruimt je blik.

Vraag jij je weleens af….komen mijn kwaliteiten en talent nog wel voldoende tot hun recht? Ontbreekt er niet iets? Is dit alles? Voel je dat het anders moet? Maar weet je niet goed hoe en wat? Dan is deze workshop iets voor jou! Wat levert de Teken je Toekomst-workshop je dan op?

  1. Op een creatieve, inspirerende manier maak jij jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten visueel.
  2. Je krijgt inzicht in welke veranderingen nodig zijn om meer voldoening, plezier en energie uit je werk te halen.
  3. Je ontdekt de kracht van visualiseren.
  4. Je gaat meteen met je eigen blueprint en actieplan naar huis.
  5. Je gevoel en intuitie als 2 belangrijke gidsen.

Teken je toekomst verruimt als het ware je blik. Je ziet meer. Alle antwoorden zitten in jezelf. Soms heb je alleen een andere manier van kijken nodig om dit naar boven te halen.

En nee hoor, je hoeft niet goed te kunnen tekenen 😊.

Locatie
Microlab (Strijp S)
Eindhoven

Caroline van Gelder

Caroline heeft 16 jaar ervaring als gedragswetenschapper binnen de gezondheidszorg. Daar is zij verantwoordelijk geweest voor de revalidatie van kinderen met een visuele beperking. Binnen deze functie heeft zij kinderen, ouders en andere professioneel betrokkenen begeleid en gecoacht.

In 2014 heeft Caroline haar eigen bedrijf ‘Caroline van Gelder Coaching’ opgezet. Als zelfstandig loopbaancoach en teamcoach coacht zij met veel bevlogenheid en plezier anderen om zich krachtiger in hun functie en binnen hun team te voelen.

Kracht door uitstraling

15 oktober 15.00 - 17.30 uur (fysiek)

Aan de buitenkant kan niemand zien of je aardig, slim of getalenteerd bent. Toch word je binnen 30 seconden beoordeeld. Een goede uiterlijke presentatie geeft zelfvertrouwen, de buitenkant versterkt de binnenkant.

Dit programma helpt om van uitstraling een communicatiemiddel te maken. Wat wil je uitstralen en is je persoonlijke presentatie en communicatie daarmee in overeenstemming? Wat is het effect van kleuren, vormen en materialen? Welke kleding past het beste bij de (toekomstige) functie, de cultuur en de kernwaarden van de organisatie? Handige eyeopeners zorgen ervoor dat de boodschap eenvoudig versterkt en ondersteund wordt!

Locatie
De Muzenval
Eersel

Merianka Melissen

Merianka Melissen is beïnvloedingsdeskundige en trainer. Ze was jarenlang eigenaar en leidinggevende binnen een snelgroeiend ICTbedrijf. Sinds de verkoop 8 jaar geleden, werkt ze als (team)trainer op het gebied van invloed, communicatie en persoonlijk leiderschap.

geef jezelf een loopbaancoach cadeau!

Werk je in zorg en welzijn? Heb je vragen over je loopbaan over je doorgroeimogelijkheden, werkplezier of werk-privébalans? Wil je weten wat je daarvoor nodig hebt? Schakel dan een gratis (loopbaan)coach in van Sterk in je werk. Bekijk de website voor meer informatie: https://www.sterkinjewerk.nl/