Programma Mei 2024

Hieronder vind je het volledige programma voor de maand mei.

'Gelukkig werken': hoe vergroot ik mijn eigen werkgeluk

17 mei 14.00-16.00 uur (fysiek)

Iedereen heeft invloed op zijn eigen werkgeluk. Als je jouw sterke kanten kent en gebruikt, zorgt dat voor meer bevlogenheid, werkplezier en beter omgaan met stress. Én betere prestaties. Streef naar werkgeluk en ontdek de kracht van je sterke punten!

De workshop ‘Gelukkig Werken’ biedt inzichten en praktische tools om jouw werkgeluk te vergroten. Ontdek wat jou echt gelukkig maakt, leer jouw unieke sterke punten kennen en hoe je ze effectief kunt inzetten. In een interactieve sessie word je je bewust van jouw potentieel en hoe je dit in je werk kunt benutten.

Programma:
Kennismaking
Wat maakt jou gelukkig?
Sterke kanten
Werkgeluk

Resultaat:
Bewustwording, praktische strategieën, positieve mindset ontwikkelen, verbondenheid. 

Locatie
Gebouw Ons Middelbaar Onderwijs (OMO)
Tilburg

Suzanne Schram

Suzanne Schram helpt professionals met het vinden van een baan waar ze energie van krijgen en voldoening uit halen. De start is echte verbinding maken met jezelf; je drijfveren, waarden, passies en kwaliteiten zichtbaar maken. Vervolgens maakt ze de vertaalslag naar je omgeving. In welke omgeving en bij welke mensen kom jij tot je recht? Als jij precies weet wat je kunt en wat je wilt en dat leert vertalen naar kansen en mogelijkheden in de praktijk, neem jij zelf regie in je loopbaan en leven!

Triggers in je werk; zelf aan het stuur

22 mei 9.30 - 11.30 uur (fysiek)

Wil jij anders leren omgaan met triggers en Zelf aan het stuur zitten? Meld je dan aan voor deze inzicht gevende workshop waarin we vooral praktisch aan de slag gaan.

Soms kom je lastige situaties tegen in je werk. Situaties of mensen die stress, irritatie, angst of onzekerheid oproepen. Iets in je wordt geraakt of getriggerd.

Dit kost energie en gaat vaak ten koste van je werkplezier. Daar waar je de omgeving of de ander niet kunt veranderen, vraagt het om bewustwording van jezelf. Wat triggert je precies? Wat gebeurt er in jou zelf? Welke onderliggende behoeften spelen hierin een rol.

In deze workshop leer je bewuster waar te nemen wat je automatische patronen en de gevolgen zijn van situaties die je raken. Door jezelf beter te leren kennen en te begrijpen ontstaat er meer compassie naar jezelf, de ander en de situatie. Je ontvangt een handvat om een volgende keer andere keuzes te maken en te handelen.

Locatie
Wijkgebouw de Slinger
‘s-Hertogenbosch

Moniek Romme

Vanaf 1995 coacht Moniek Romme mensen bij allerlei ontwikkelingsvragen in werk, loopbaan of privé. Altijd gericht op zingeving, voldoening, veerkracht en vitaliteit. Centraal in haar begeleiding staan het aanboren en ontwikkelen van eigen kracht, onafhankelijkheid en zelfsturing. Leven vanuit verbinding met je essentie of potentie, wie je werkelijk bent en dat wat je te bieden hebt, geeft volgens haar de meeste voldoening en plezier in werk en leven.

geef jezelf een loopbaancoach cadeau!

Werk je in zorg en welzijn? Heb je vragen over je loopbaan over je doorgroeimogelijkheden, werkplezier of werk-privébalans? Wil je weten wat je daarvoor nodig hebt? Schakel dan een gratis (loopbaan)coach in van Sterk in je werk. Bekijk de website voor meer informatie: https://www.sterkinjewerk.nl/