Programma juni 2023

Hieronder vind je het volledige programma voor de maand juni.

personal branding

1 juni 9:30 - 11:30 uur (ONLINE)

Tijdens deze workshop gaan we in op de vragen: wat maakt jou uniek? Welk beeld hebben anderen van jou? Hoe zet jij je talenten en je persoonlijke doelen om tot een personal brand? Personal branding betekent vrij vertaald dat je jezelf als uniek en authentiek persoon ‘in de markt zet’. Hoe duidelijker je neerzet wat je kunt, hoe beter mensen jou zullen herkennen en erkennen om wat je te bieden hebt.

Na afloop van de special kun je je unique selling points kort en bondig presenteren. Tijdens de workshop ga je oefenen met het beantwoorden van de vraag ‘vertel eens wat over jezelf’.

Suzanne Schram

Word succesvol via linkedin

8 juni 13:30 - 15:30 uur (online)

Maak jij gebruik van alle mogelijkheden van LinkedIn? Een goed LinkedIn profiel biedt meer kansen bij het netwerken.

Tijdens deze workshop word je je meer bewust van hoe je LinkedIn kunt gebruiken om jezelf als professional te presenteren en je netwerk te creëren/onderhouden. De algemene do’s en don’ts van (online) netwerken komen aan bod, en er wordt aandacht besteed aan het inzetten van social media (met name LinkedIn) om jezelf professioneel te presenteren en je te oriënteren op de arbeidsmarkt.

Zorg dat je al een basis profiel hebt en een laptop met wifi-mogelijkheid, oplader en inlogcodes, we gaan direct praktisch aan de slag!

Suzanne Schram

GRIP OP JE TRIGGERS, ZELF AAN HET STUUR

20 juni 9:30 - 11:30 uur (fysiek)

Soms kom je lastige situaties tegen in je werk. Situaties of mensen die stress, irritatie, angst of onzekerheid oproepen. Iets in je wordt geraakt of getriggerd. 

Dit kost energie en gaat vaak ten koste van je werkplezier. Daar waar je de omgeving of de ander niet kunt veranderen, vraagt het om bewustwording van jezelf. Wat triggert je precies? Wat gebeurt er in jou zelf? Welke onderliggende behoeften spelen hierin een rol.

In deze workshop leer je bewuster waar te nemen wat je automatische patronen en de gevolgen zijn van situaties die je raken. Door jezelf beter te leren kennen en te begrijpen ontstaat er meer compassie naar jezelf, de ander en de situatie. Daarmee krijg je een handvat om een volgende keer andere keuzes te maken en anders te handelen.

Wil jij anders leren omgaan met triggers en zelf aan het stuur zitten? Meld je dan aan voor deze inzicht gevende workshop waarin we vooral praktisch aan de slag gaan.

Locatie
Dorpshuis ’t Klooster
Jack van Gilsplein 1
4854 CB Bavel     

Loopbaanwaarden

28 juni 9:30 - 11:30 uur (fysiek)

Waar krijg jij energie van? Wat vind jij belangrijk in een baan en in de werkomgeving? Vragen waar je niet altijd bewust bij stil staat, maar die wel van grote invloed zijn op je motivatie. Inzicht hebben in wat je echt beweegt helpt je bij het maken van de juiste keuzes in je loopbaan. In deze workshop staat het verkrijgen van inzicht en bewustwording rondom eigen invloed hierop centraal. 

Locatie
Wijkcentrum ’t Slot
Kastelenplein 167
5653 LX Eindhoven

Liesbeth van der Aa

Geef jezelf een loopbaancoach cadeau!

Werk je in zorg en welzijn? Heb je vragen over je loopbaan over je doorgroeimogelijkheden, werkplezier of werk-privébalans? Wil je weten wat je daarvoor nodig hebt? Schakel dan een gratis (loopbaan)coach in van Sterk in je werk. Bekijk de website voor meer informatie: https://www.sterkinjewerk.nl/