Programma JULI 2024

Hieronder vind je het volledige programma voor de maand juli.

overgang en werk

2 juli 9.30 - 11.30 uur (fysiek)

Steeds meer vrouwen geven aan dat zij behoefte hebben om ‘de overgang’ bespreekbaar te maken met collega’s en leidinggevende. Ondersteuning en begrip maken klachten al draaglijker. Deze workshop wordt dan ook een informatieve en informele bijeenkomst, waarin we veel met elkaar kunnen bespreken en delen in een veilige setting.

In deze interactieve workshop kom je meer te weten over de overgang in relatie tot je werk. Om te kunnen begrijpen wat de overgang is, wordt er informatie gedeeld over de overgang.
Je krijgt antwoord op vragen als:
– Wat gebeurt er in het lichaam van een vrouw?
– Aan welke klachten kun je de overgang herkennen?
– Wat zijn de effecten van de overgang op het werkende leven van de vrouw?
– Op welke manier bespreek je het op je werk?

Om vervolgens inzicht te krijgen aan welke knoppen jij kunt draaien om weer grip te krijgen en ook te genieten van deze levensfase.

In deze workshop slaan we een brug van zwoegen en ploegen naar veerkracht en vitaliteit!

Locatie
Wijkgebouw de Slinger
‘s-Hertogenbosch

Ellen van Aard

In haar werk als HR-adviseur/adviseur duurzame inzetbaarheid zag ze steeds meer vrouwen in de leeftijdscategorie 35-55 jaar worstelen. Vrouwen bleven ziek thuis, functioneerden minder goed of kozen een baan die minder belastend was en vaak voor minder uren. Wat zonde van al dat talent dacht ze telkens. Tot ze de relatie begon te zien met de overgang. Ze heeft zich hier verder in gespecialiseerd en is met een collega Overgang in Werk gestart. Elke vrouw, ook in deze levensfase, verdient een veerkrachtig en vitaal werkend leven!

Teken je toekomst

8 juli 9.30 - 12.00 uur (fysiek)

Teken je toekomst verruimt je blik.

Vraag jij je weleens af….komen mijn kwaliteiten en talent nog wel voldoende tot hun recht? Ontbreekt er niet iets? Is dit alles? Voel je dat het anders moet? Maar weet je niet goed hoe en wat? Dan is deze workshop iets voor jou! Wat levert de Teken je Toekomst-workshop je dan op?

  1. Op een creatieve, inspirerende manier maak jij jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten visueel.
  2. Je krijgt inzicht in welke veranderingen nodig zijn om meer voldoening, plezier en energie uit je werk te halen.
  3. Je ontdekt de kracht van visualiseren.
  4. Je gaat meteen met je eigen blueprint en actieplan naar huis.
  5. Je gevoel en intuitie als 2 belangrijke gidsen.

Teken je toekomst verruimt als het ware je blik. Je ziet meer. Alle antwoorden zitten in jezelf. Soms heb je alleen een andere manier van kijken nodig om dit naar boven te halen.

En nee hoor, je hoeft niet goed te kunnen tekenen 😊.

Locatie
Dorpshuis ’t Klooster
Bavel

Caroline van Gelder

Caroline heeft 16 jaar ervaring als gedragswetenschapper binnen de gezondheidszorg. Daar is zij verantwoordelijk geweest voor de revalidatie van kinderen met een visuele beperking. Binnen deze functie heeft zij kinderen, ouders en andere professioneel betrokkenen begeleid en gecoacht.

In 2014 heeft Caroline haar eigen bedrijf ‘Caroline van Gelder Coaching’ opgezet. Als zelfstandig loopbaancoach en coacht zij met veel bevlogenheid en plezier anderen om zich krachtiger in hun functie en binnen hun team te voelen.

Geef jezelf een loopbaancoach cadeau!

Werk je in zorg en welzijn? Heb je vragen over je loopbaan over je doorgroeimogelijkheden, werkplezier of werk-privébalans? Wil je weten wat je daarvoor nodig hebt? Schakel dan een gratis (loopbaan)coach in van Sterk in je werk. Bekijk de website voor meer informatie: https://www.sterkinjewerk.nl/