Programma JULI 2023

Teken je toekomst

5 juli 9.30 - 12.00 uur (fysiek)

Vraag jij je weleens af… Komen mijn kwaliteiten en talent nog wel voldoende tot hun recht? Ontbreekt er niet iets? Is dit alles? Voel je dat het anders moet? Maar weet je niet goed hoe en wat? Dan is deze workshop iets voor jou! Wat levert de Teken je Toekomst-workshop je op?

  1. Op een creatieve, inspirerende manier maak jij jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten visueel. 
  2. Je krijgt inzicht in welke veranderingen nodig zijn om meer voldoening, plezier en energie uit je werk te halen. 
  3. Je ontdekt de kracht van visualiseren.
  4. Je gaat meteen met je eigen blueprint en actieplan naar huis.
  5. Je gevoel en intuïtie als 2 belangrijke gidsen.

Teken je Toekomst verruimt als het ware je blik. Je ziet meer. Alle antwoorden zitten in jezelf. Soms heb je alleen een andere manier van kijken nodig om dit naar boven te halen.

En nee hoor, je hoeft niet goed te kunnen tekenen 😉.

Locatie
Wijkcentrum Heyhoef
Kerkenbosplaats 1
5043 RX, Tilburg

Caroline van Gelder

Werk en mantelzorg combineren

7 juli 9.00 - 10.30 uur (online)

Combineer je een baan met de zorg voor een naaste die ziek is of een beperking heeft? Dan ben je niet de enige. In Nederland is 1 op de 4 mensen werkende mantelzorger. Hoe zorg je voor een goed evenwicht tussen zorg, werk en privé?

Tijdens dit online webinar gaan we in gesprek over hoe je de regie houdt, grenzen stelt en hoe je zorgt voor meer energie. Dit doen we aan de hand van leuke opdrachten en oefeningen. Je krijgt concrete handvatten en tips en je hoort verhalen van anderen die in dezelfde situatie zitten. 

Balans tussen werk en mantelzorgtaken
Een goede mantelzorg- en werkbalans hangt af van verschillende factoren. Van invloed is je werksituatie, je mantelzorgsituatie en jezelf. In de workshop komen die invloeden aan bod. Aan de orde komt onder andere:

  • Wat bespreek je met collega’s en leidinggevende?
  • Hoe krijg en hou je de regie?
  • Hoe zorg je voor meer energie?
  • Grenzen stellen, hoe ga je ermee om?                

Katja Keuning

Geef jezelf een loopbaancoach cadeau!

Werk je in zorg en welzijn? Heb je vragen over je loopbaan over je doorgroeimogelijkheden, werkplezier of werk-privébalans? Wil je weten wat je daarvoor nodig hebt? Schakel dan een gratis (loopbaan)coach in van Sterk in je werk. Bekijk de website voor meer informatie: https://www.sterkinjewerk.nl/