Programma December 2023

Hieronder vind je het volledige programma voor de maand december.

Van to do naar tadaa

7 december 9.30-11.00 uur

Goede voornemens, nu ga ik het echt DOEN, morgen ga ik….

Je kent het vast wel, regelmatig blijft het bij goede voornemens. In deze sessie leer je aan de hand van een praktische formule je hersenen voor je te laten werken. Merianka legt je stap voor stap uit hoe je die formule inzet voor ‘DIY-coaching’, om dichter bij jezelf te blijven en de lat op precies de juiste hoogte te leggen. Niet te hoog, maar zeker ook niet te laag. Je leert resultaten te koppelen aan je intentie en daarmee maak je wat je je voorneemt ook echt waar. Deze training geeft inzichten en handvatten voor dat eerste stukje zelf-support, inclusief een praktisch werkboek waarmee je een jaar vooruit kan. Van denken naar doen dus. Ta-dááá!

Merianka Melissen

Schrijf je in balans

8 december 9.30-12.30 uur

De workshop ‘Schrijf je in Balans’ geeft je de mogelijkheid om echt even volledig uit je dagelijkse routine te komen en je op een andere manier tegen je huidige situatie aan te laten kijken. Aan de hand van speelse en inspirerende schrijfoefeningen onderzoek je wat er in je werk- of levenssituatie speelt. De oefeningen helpen je gedachten, gevoelens en verlangens onder woorden te brengen en zo hoofd, hart en handen bij elkaar te brengen. Door intuïtief (of flow) te schrijven word je verrast door je eigen inzichten, antwoorden en wijsheid. Hoe leuk!

Wat brengt deze workshop jou?

  • Begeleid (kennis maken met) flow- of intuïtief schrijven
  • Inzicht, ordening, duidelijkheid en bewustwording van je huidige situatie
  • Ideeën voor (nieuwe) stappen
  • Inspiratie om na deze workshop zelf bezig te kunnen gaan met flowschrijven

Ps. Het is niet nodig om je vooraf voor te bereiden en je hoeft geen enkele ervaring met schrijven te hebben.

Locatie
Wijkgebouw De Slinger, Den Bosch

Babette Gerrits

geef jezelf een loopbaancoach cadeau!

Werk je in zorg en welzijn? Heb je vragen over je loopbaan over je doorgroeimogelijkheden, werkplezier of werk-privébalans? Wil je weten wat je daarvoor nodig hebt? Schakel dan een gratis (loopbaan)coach in van Sterk in je werk. Bekijk de website voor meer informatie: https://www.sterkinjewerk.nl/