Programma april 2023

Hieronder vind je het volledige programma voor de maand april.

creatief moodboard maken

3 april 14.00 - 16.00 uur (fysiek)

Een moodboard laat je zien wat je verlangens, dromen en wensen zijn. Na een korte schrijfoefening als starter maak je met plaatjes uit tijdschriften een moodboard dat uniek is voor jou. Het laat duidelijk zien waar je aandacht naartoe mag gaan om in balans te blijven. Welk stapje kun je al concreet zetten? Het moodboard nodigt uit om dit te gaan doen. En zakt het voornemen weer weg, dan hoef je er maar naar te kijken om te zien wat belangrijk voor je is. Het is daarom waardevol om je moodboard een mooie plek in huis te geven. Zo kan het je nog lang blijven inspireren.

Ben je benieuwd wat je moodboard jou te vertellen heeft? Ontdek het in deze ontspannende doe-workshop die verrassende inzichten kan geven.

Locatie
Wijkgebouw De Slinger
Den Bosch

Neeltje Scheepers

Kracht door uitstraling

4 april 13.30 - 16.00 uur (fysiek)

Aan de buitenkant kan niemand zien of je aardig, slim of getalenteerd bent. Toch word je binnen 30 seconden beoordeeld. Een goede uiterlijke presentatie geeft zelfvertrouwen, de buitenkant versterkt de binnenkant.

Dit programma helpt om van uitstraling een communicatiemiddel te maken. Wat wil je uitstralen en is je persoonlijke presentatie en communicatie daarmee in overeenstemming? Wat is het effect van kleuren, vormen en materialen? Welke kleding past het beste bij de (toekomstige) functie, de cultuur en de kernwaarden van de organisatie? Handige eyeopeners zorgen ervoor dat de boodschap eenvoudig versterkt en ondersteund wordt!

Locatie
Perron-3
Rosmalen

Merianka Melissen

superzorg(st)er voor jezelf

5 april 14.00 - 16.00 uur (online)

Juist omdat jij zo veel voor anderen zorgt, is het ook
belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt!

In deze workshop leer je op een andere manier naar jezelf en
naar het inzetten van jouw sterke punten (kwaliteiten waar
je energie van krijgt) te kijken.

Hierdoor kun je sneller & lichter veranderen, dan wanneer
we zouden kijken naar wat er niet goed gaat en hoe dit komt.
Laat onze ervaren coaches je meenemen in deze workshop
waar je gegarandeerd krachtiger uitkomt!

Nicole Vening