Programma maart

Hieronder vind je het volledige programma voor de maand maart.

op adem komen

3 maart 10.00 - 11.00 uur (fysiek)

We maken samen even tijd om op ADEM te komen. Zeker als je in de zorg werkt dan vergeet je dat nog wel eens.

In deze bijzondere sessie geven we je uitleg en maken we tijd voor reflectie: hoe werkt dat bij mij? Wanneer merk ik dat mijn hoofd vol zit? Bij binnenkomst krijg je gelijk een opdracht om je hoofd wat rustiger te maken… En onze zangeres en pianist geven eigen voorbeelden van spanning en buiten adem zijn én geven hun eigen foefjes hoe zij op adem komen (ademoefening). Door middel van muziek voel je écht spanning en ontspanning. We sluiten de workshop niet af zonder dat je je eigen stappenplan hebt gemaakt om op adem te komen en te blijven.

Geniet en laat je verrassen!

En na afloop is er ruimte voor een kopje soep om na te praten.

Locatie
Perron-3
Rosmalen

Willem Suilen, Verie Thijssen en Teun van den Elzen

Kracht door uitstraling

7 maart 19.00 - 21.30 uur (fysiek)

Aan de buitenkant kan niemand zien of je aardig, slim of getalenteerd bent. Toch word je binnen 30 seconden beoordeeld. Een goede uiterlijke presentatie geeft zelfvertrouwen, de buitenkant versterkt de binnenkant.

Dit programma helpt om van uitstraling een communicatiemiddel te maken. Wat wil je uitstralen en is je persoonlijke presentatie en communicatie daarmee in overeenstemming? Wat is het effect van kleuren, vormen en materialen?
Welke kleding past het beste bij de (toekomstige) functie, de cultuur
en de kernwaarden van de organisatie? Handige eyeopeners zorgen ervoor dat de boodschap eenvoudig versterkt en ondersteund wordt!

Locatie
Transvorm
Tilburg

Merianka Melissen

de hoogste tijd

17 maart 9.30 - 11.00 uur (online)

Je bent druk, zorgt goed voor anderen, maar wanneer gun je jezelf ook een momentje tijd? Nu is het de hoogste tijd voor jou! We hebben niet de superkracht om méér tijd te maken, maar we kunnen wel vertragen. Deze middag komen onderwerpen als veerkracht en vitaliteit voorbij, én we laten het je ervaren. We tonen films en muziek en geven je stof tot nadenken mee.

Ga rustig zitten, geniet van alles wat voorbijkomt en ervaar tijdmakers. Na de sessie ben je gegarandeerd meer ontspannen dan ervoor. Beloofd!

  • 90 minuten
  • Het verhaal achter tijdmakers
  • Verdieping & informatie over onze aanpak
  • Films, muziek en stof tot nadenken
  • Oefeningen & inzichten

Madeleine Kremers

Geef jezelf een loopbaancoach cadeau!

Werk je in zorg en welzijn? Heb je vragen over je loopbaan over je doorgroeimogelijkheden, werkplezier of werk-privébalans? Wil je weten wat je daarvoor nodig hebt? Schakel dan een gratis (loopbaan)coach in van Sterk in je werk. Bekijk de website voor meer informatie: https://www.sterkinjewerk.nl/